Procrastinate. Siina vasta hieno sana jolle ei loydy mittaa kunnollista suomenkielista kaannosta. Viivytella vois olla yks mutta oikeemmin toi verbi sijottus johonki laiskottelun ja viivyttelyn valimaastoon.

Ei ollu mitaan suurempaa vappukarkeloa ja ta on oikein mukavaa vaihtelua sinallaan. Na kaikki perinteet ja vuosittaiset juhlapaivat joskus saa ajatteleen etta aika olis jotenki syklinen kasite. Vaikka kukaan ja mikaan ei pysy samanlaisena vuodesta toiseen.

Tanaan vein koululle Suomesta tuomiani Muumi-karkkeja ja Pikku Myy-nuken jonkinlaiseks maskotiks.. plus rehtorille viel Suomen lippu. Kerroin lyhyesti jotain Muumien sielunelamasta ja Muumimaailmasta jossa pidetaan Muumihaita.. jalleen yksi tilaisuus saada suomalaiset vaikuttaan vahan kajahtaneilta, hah.. vihtomista oli myos aikoinaan vahan erikoista yrittaa selittaa. Oon jalkeenpain sanonu useille etta toi oli mukavin luokka jota oon opettanu ja se on kyl totta. Opettajien kans on ollu myos eritt mukavaa jutustella. Kaikista kuulemistani tarinoista huolimatta en voi millaan ymmartaa minkalaista Suzana Grahamin on ollu kasvaa taal Ballyfastissa, tallasten kulttuuristen jannitteiden, pommiuhkien, hallitun kaaoksen keskella. Mrs Graham sanoi etta jos tosiaan ta Troubles-kausi tulee takaisin niin heidan kolmihenkinen perheensa muuttaa Espanjaan.