"Our promise : We are happy to refund or replace any Tesco product which falls below the high standard you expect."

Hmm.

Taidan olla allerginen pähkinöille. Joillekin pähkinöille. Kurkku turpoaa. Rasittavaa ku ei tiedä mille lajikkeelle ja kuitenkin pitää pähkinöistä. Okei, nyt sä sanot mulle: 'Hyvä Matti, sähän just söit niitä pähkinöitä. Katso pussin kyljestä.' Ei toimi. Pussin kyljessä lukee 'peanuts' ja mulle ei tu mitään oireita kymmenistä muista pusseista joissa lukee sama 'peanuts' kyljessä. Vad händer? Jos pähkinöiden laatuja on kymmeniä erilaisia niin eikö siitä pitäs ilmottaa siinä pussissa vai pitäskö ostajan päätellä hinnasta/pussin väristä/mistä hitosta lienee että hei, nä pähkinät saattaa pilata mun loppuiltani tehden hengityksestä vaikeeta + sekottaen pakin kunnolla. Laiskan kuluttajan valitusvirsi.

Siisteyshän on pelkästään ihmisen mielessä, right? Kliinisen siisti & steriili on yhtä 'vaarallinen', tai jopa riskialttiimpi ympäristö ku todella likanen kämppä jne. Esim. lattioiden siisteys on vain sillon todella tärkeetä jos siellä lattioilla mönkii vaikka vauva. Ei vauvaa --> pelkkää huuhaata ja lumetta koko siisteysintoilu. Siinä oli mun monologini jotta en hajoais pieniin palasiin katsellessani tota kasvavaa tiskipinoa. Tarvitaan yks ainoa kämppis - joka ei tiskaa ikinä, syö annokset puoleenväliin ja jättää homehtumaan, ei koskaan laita tikkua ristiin siivotakseen - jotta hermot meinaa välillä mennä. Pitäiskö toista olla koko ajan muistuttelemassa jostain sellasesta ku että nä tiskit ei tiskaannu itsestään. Ei ymmärrys riitä. Noh, vaan neljä kuukauttahan täällä ollaan. Ei sitä varmaan kuolis vaikka heittäis koko jääkaapin sisällön just nyt lattialle ja antais olla siinä koko loppuajan.

Jokaisessa asunnossa täällä on kokolattiamatot käytävillä. Kuolema pesii niissä. Sen haistaa sukista joskus iltasin. Mietipä nyt, jos vaikka liimaisit karhuntaljan lattiaan. Millä sä sen muka puhdistat? Kaadat sangollisen vettä lattialle vai. Vuoden kuluttua ku siitä ollaan kävelty kenkien kanssa miljoona kertaa ni taljassa piilee jo rutto ja kolera poikineen.

Mulla on pinttynyt suomalainen tapa jättää kengät oven eteen. Tästä tavasta pitäis päästä eroon. Mutta mihin sitten ne kengät pitäis viedä? Omaan huoneeseen? Ja laittaa jalkaan taas ku haluaa siirtyy olohuoneeseen? Liian hankalaa.