Päivitin itseni suomifiiliksiin parin päivän ajaksi. Isän viiskybäset, keskustelua sukulaisten kanssa, keskustelua, laulua ja seurapelejä kavereiden kans ja kaikkee tällasta sivistynyttä ja vuoropohjasta toimintaa. Eletään ihmisiks.

Ööh, joku sano mulle että erasmus-vaihtarit ei sais lähteä pois 'isäntämaastaan' vaihtonsa aikana. Jos näin on ja joku Turun yliopiston henkilöstöstä joskus lukee tätä niin mä en oikeesti käyny Suomessa. Puolet mun kirjotuksista on valetta. Don't believe the hype.

Toi sääntö o vähän niinku Julien ja Kerin mulle kertoma juttu jenkkikoulusta: jonkun open auton takakontti oli täynnä seksileluja. Potkuthan äijä sai. (tiedä sit minkälaisen tapahtumasarjan seurauksena, taluttiko äijä lapset takakontilleen ja näytti kokoelmansa vai urkkiko koulun tonttu vai häh..) Nyt koko ukon nimeä ei saa lausua siinä koulussa. Jälkkäriä tulee lapsille ja opettajille joku ihmeen puhuttelu jos kielletyn nimen suustaan päästää.. Kuin Voldemort joo tiän. Ha. Ha. Koko tä homma tietysti tekee nimen supattamisesta tuplasti hauskempaa oppilaiden mielestä.

..ehkä koulu oli vaan hirveissä ongelmissa et miten me ny lopetetaan tää ku kaikki puhuu siitä penteleestä eikä mistään muusta, pitäs hommiaki tehä eikä naureskella vaan jolleki vanhalle perverssille, sit ykskaks - ei mutta mehän voidaan lakkauttaa koko hiton sananvapaus..

Niin, toi hutera aasinsilta lähti vaa ideasta että molemmissa säännöissä saattaa olla ihan fiksu juju jossain pohjalla mutta älä tu väittämään että mä en muka olis omaksunu belfastin kulttuuria tarpeeks ku nyt läksin isän viiskybäsiin tai isomummun hautajaisiin viikonlopuks enkä istunu ballyfastin kämpässä viikonloppua peukkua imemäs.