1240954634_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pelko on mielikuvituksen lentoa siina missa haaveilukin. Kun pyorailen Kuuston pimeita teita oisin, kuvittelen joskus peraani jonkun juoksemaan. Viela jos saa jonkun hauraan naisaanen mankumaan savelia rakkaudesta iPodiin niin a vot. Maailman viihteellisimpia aiheita na aina niin mystiset rakkaus ja kuolema, tottakai.. senhan ties jo Valon Viltsukin.

Pandemiapelot ovat herkullisimpia kaikista. Nuorna poikana katselin kauhusta jaykkana keskiaikaisia maalauksia luurankomiehesta ratsastamassa paiseruttoon sairastuneiden kurjien keskella .. keltakuume denguekuume kolera isorokko malaria ebola ja kaverit tulivat uniin kuin mitkakin kruegerit .. vahan vanhempana pidin tolkuttoman paljon elokuvasta 28 paivaa myohemmin, jossa eraanlainen raivotauti tuhos kansakunnan nopeasti ja tehokkaasti.

Sanotaan etta espanjantauti/influenssa levisi 1918 nopeasti sodan takia.. juoksuhaudoissa hygienia oli mita oli ja muutenkin kasitys puhtaudesta oli erilainen kuin nykyaan. Mutta toisaalta kansainvalisesti ihmisten liikkuvuus on tana paivana jotain aivan toista kuin sata vuotta sitten. Hesarin keskustelupalstalla osuvasti sen muotoili nimimerkki 'rauhan aikakausi on ohi' :

'minulla on suunnitelma b:kin jo valmiina. miksi luulette etta jenkit ovat ostaneet miljoonia halpoja muoviarkkuja viime vuosien sisalla?'

Hamstraus alkakoon! Hahaha.. Ihminen on koko historiansa ajan elanyt Lopun Aikoja.