Glasgowissa ja Edinburghissa tuli poikettua, breikkikisat seurattua ja huomenna on paluu takas Belfastiin. Viela tan paivan aikana aion raahautua Coulton Parkkiin Nelson monumentin luokse, Edinburghin horisonttia hallitsevalle kukkulalle. Koko viikonlopun on ollut tappavan kuuma. Toissapaivana saavuttiin kampille sellaseen lukaaliin kaupungin keskustassa etta olis maksanu varmasti vahintaan pari hunttia viikonlopulta. Ei kyseessa edes ollu mikaan hotelli vaan joku valkonen iso vuokrakamppa, juoksumatot ja kristallikruunut sisustuksenaan.. uunia ei saatu toimimaan kovast yrityksesta huolimatta eika pakastepizzan valmistus paistinpannulla onnistunu. Itse satkyttelytapahtumasta: Kyseessa oli siis 'brotherly love'- 2v2kisa, johon oli kutsuttu veljeksia ympari Euroopan. Suomesta kutsuttuna oli kaks veljesparia.

Eilen kaytiin Scott monumentissa, joka nayttaa Stargatesta poimitulta avaruusalukselta. Ja sit oli se kisa, valtavan hauskaa ja intensiivista viihdetta noi breakdancetapahtumat aina.

Hulppeet kiitokset jatkille majapaikasta ja koko kokemuksesta!

Pitaa juosta jo, internet-aika loppuu ja voin lunastaa dorm-huoneen hostellista. Eka paikka johon kavelin sisaan ja 10 puntaa yo. Ku ei o viikonloppu niin nainkin tapahtuu joskus.

edit> Uskomattoman hieno, vanha kaupunki. Coulton Hillin laelta naki seka uudet etta vanhat osat tata Skotlannin paakaupunkia, ja pitkan matkaa merelle. Laskeuduttuani sielta paadyin kello kuuden konserttiin St Gilesin katedraaliin keskella vanhaa Edinburghia. Siella soitti Polwarth Brass-niminen pieni puhallinsoitinkokoonpano. Akustiikka ja ymparisto toimivat ohjelmiston kanssa mahtavasti yhdessa niin etta tota(kaan) en kovin helposti unohda. Ohjelmistoon kuului niin Mozartia, Handelia kuin Pink Panther ja se Toy Story kakkosen mahtava biisi http://www.youtube.com/watch?v=APD7JC7KVxo&feature=PlayList&p=AEC60CF661C8AB9A&playnext=1&playnext_from=PL&index=7 .. tan takia isossa kaupungissa elaminen on niin mainiota. Kulttuuritarjonta. Ja Edinburghin (tai Belfastin) kaltasessa kaupungissa kuitenkin maaseutu on hyvin lahella ja jotenkin lasna kaupunkilaisissakin viela.