Visteon tekee autonosia Fordille taal Belfastissa. Tai siis teki. Ford paatti yllattaen siirtaa tuotannon Etela-Afrikkaan kuukaus sitten ja sadat tyontekijat taalla menetti duuninsa. Sama tarina siis joka puolella Eurooppaa.

Tanaan kaytiin Andrean, Gerdin ja Jimin kanssa Lurganilla ja Lough Neaghilla eli maaseudulla. Andrean isa tyoskenteli Visteonin leivissa 33 vuotta ennen tata yllaria Fordilta. Visteonin ex-tyontekijat ovat nyt viimeisen kuukauden ajan asuneet suljetulla tehtaalla, seuranaan uusia autonosia joita ei ehditty edes lahettaa mihinkaan koska uutinen tuotannon siirtamisesta tuli niin yllattaen. Andrea ja sadat muut omaiset ja ystavat ovat viimeisen kuukauden aikana aina valilla vieneet ruokaa tyontekijoille, pitaneet seuraa jne.. 

Ta tuli puheeks kun kysyin mita na 'Support Visteon workers - betrayed by Ford' -tarrat autossa oikein on. Kyse on siis siita ilmeisesti et mitaan elakepaketteja, erorahoja tai yhtaan mitaan ei duunareille taattu vaan kaikki jatettiin puille paljaille suit sait sukkelaan.