Gyhahaa.. lähestyy loppuaan tämä harjoitteluperiodi ja sit lähdetään kiertelemään Irlantia. Ensin isonsiskon, Rubenin ja Lucian kanssa Dubliniin. Sieltä Laura ottaa hatkat Suomeen ja me muut jatketaan Corkiin, josta ehkä käydään tsekkaamassa Dinglen niemeä.. Irlannin lounaisin kolkka. Seuraava kaupunki on Limerick josta Lena, Gerd ja Chris sanoi eilen toiseen otteeseen että siellä saatte puukosta. Galway on seuraava etappi, sieltä poiketaan jossain välissä Aranin saarilla jossa äidinkielenä on iiri. Galwayssä moikataan Susanaa ja Anaa, ja sen jälkeen koko espanjalaiskonkkaronkka lähtee Dubliniin. Mä jään Galwayhin jossa tapaan Ykän. Mihin siitä? Ei tiä viel. Pohjoiseen pitkin länsirannikkoa?

Mieluiten matkaisin ihan vailla mitään suunnitelmallisuutta mutta R ja L halus varata hostellit etukäteen ku on pääsiäisaika jne..

En millään jaksais mennä mihinkään kuoroon just nyt ku en ton matkustelukaudenkaan aikana ehdi missään harkois käymään. Kappaleet on vaan liian vaikeita mulle plus bassoja on liian vähän. On tässä muutenkin tarpeeks kaikkea ilman jotain laulun lurittelua.

Koulussa lauleskelen välillä kaikkea oppilaille.. aina välillä sanon että jos osaatte tehdä jonkun jutun tarpeeks hiljaa laulan teille 'Hepokatti maantiellä poikittain'.  Ja sain nä laulamaan 'Kanoottilaulun' kaanonina pari päivää sit. Näillä ei ole täällä musiikkia oppiaineena.

Lopetan nyt ja annan vaik kolikon päättää et lähdenkö lauleleen. On syitä puolesta ja on tekosyitä vastaan.