Onko teillä joskus jotenkin tyhjä olo päivän päätyttyä? Niinku päivä olis menny ohi ottamatta sua mukaan. Musta tuntuu etäisesti siltä tällä hetkellä, ja mietin että mitäs oonkaan tehny. Nukkunu kello yhteen, joo, ehkä tällä on osuutta.. katsonu rugbymatsin Stranmillisin telkkuhuoneessa ja tullu takas himaan. Sitten välähti. En o ostanu mitään, en kahvinporoja enkä bussilippua. Hassua kuin kahlittuja me ollaan näihin lappusiin ja metallipaloihin joita rahoikski kutsutaan, että kun yhtenä päivänä et pistäkään kiertoon yhtään puntaa ni tuntuu että päivästä puuttuu jotain. Or is it just me.

Eilen Sara kierrätti meitä ympäri kyliä ja linnoja pohjoisrannikolla ja vietin yhden elämäni parhaimmista ystävänpäivistä. Muratin kietomat metsät on jo nyt häkellyttävän vihreitä vaik kevät ei o viel kunnolla edes alkanu. Niis on juuri sitä mystisyyttä jota turistioppaissa kaupitellaan. En jaksa odottaa ekaa patikointireissua johonki luonnonsuojelualueelle. Luonnon antimista puheen ollen, käytiin myös napsimassa kunnon läskiä, potkaa ja hilloa. Eli perinteinen 'scone': pullan ja leivän välimaastoon sijottuva möhkäle joka lohkotaan kahtia. Lohkoille levitetään voita, hilloa ja kermavaahtoa. Mums. Sit vähän ajan kuluttua 'Ulster fry'.. eli paistettua kananmunaa, friteerattuja perunasiivuja, pekonia, makkaraa, sieniä, tomaattia sekä paikallisia erikoisuuksia eli peruna -ja soodaleipää. On huva. Ulster fry on melko halpakin viel, jonku 5 puntaa oikeesta paikasta..

Tääl on useita kievareita joissa ruoka on tosiaan melko halpaa. Ehkä se johtuu siitä että ravintoloita ja kahviloita jne on aivan järkyttävä määrä. Niitä on val-ta-vas-ti ja niissä myös riittää asiakkaita. Empire-klubilla kuulemma saa vatsansa täyteen viidellä punnalla arkisin, ja useissa muissakin paikoissa on ton kaltasia lounastarjouksia. Mun tähänastinen suosikki on Yum-ravintola jossa on kuuden punnan lounastarjous, 2 course lunch. Hyvää mättöä esteettisesti tarjoiltuna. Niinku mä jostain ruoan estetiikasta välittäisin, hah.. =)

Ainaisena lokkina ja pummina yritän etsiä myös ilmasta ruokaa Belfastista. Oon löytänyt jo iCafen joka on hengailutapahtuma kansainvälisille opiskelijoille maanantaisin. Huomenna on aasialainen ruoka-ilta. Vesi kielellä jo nyt. Fisherwickin kirkosta voi myös noutaa itselleen torstaisin ilmaisen päivällisen. Siellä vapaaehtoistyöntekijät auttaa hartiavoimin ahnaita opiskelijoita. Mutkin yks mamma johdatti hihasta repien ruokajonon päähän ku näytin sit kai eksyneeltä.