Terrve Ulsterin raesateesta. Hyytavasta saasta huolimatta meno on mukava. Vaihtareita alkaa olla jo siina maarin paikalla.. kymmenen Espanjasta ja kuusi jenkeista (Illinoisista ja St. Louisista).. etta eilenkin meni ilta laulaessa kansallislauluja ja tanssiessa jotain kummallisia espanjalaisia rivitansseja. Itse ainoana suomalaisena vetasin Maamme-laulun liioittelevilla kadenliikkeilla ja nuotinvenytyksilla. Ja laitoin kaikki syomaan ruisleipaa ja mammia. Kuten saatat jarkeilla, kaikki on tietysti innoissaan ja aarimmaisen kulttuurisesti vastaanottavaisella tuulella ku lykkaan tuohikopan nenan eteen. This is about the only thing we eat in Finland. Jenkkien koijaaminen on muuten niin helppoa ettei siina o edes mitaan hauskaa. Na kuuntelee ihan silmat kirkkaina ku kerron etta asutaan igluissa ja meilla on sireeni joka parahtaa soimaan ku valas saapuu Rauman kanaaliin. Sit kaikki hylkaa leipatyonsa & koulunpulpettinsa ja ryntaa kajakkiinsa keihaiden kanssa.

Tasapainotuksena sanottakoon.. Pyynnosta esittelin myos mun powerpoint-esityksia Suomesta, samoja joita oon hyodyntany Finaghyssa jo kolmen luokan kans.

Ja minkas ihmeen takia suuren jenkkilan vaen pitaiskaan tietaa jostain finlandian perahikiasta yhtaan mitaan. Ma voisin pursuta ylpeaa suomalaisuutta kanssaihmisille taalla enka sais muuta aikaan ku artyneisyytta. Ei kannata edes soitella suomalaista musiikkia sterkoista kovin lujaa kovin usein vaik pidan siita. Tulee sellanen vaikutelma et yritan sulkeutua tai jotain. Ta on tietty ilmiselvaa ku miettii saman tilanteen kaantaen, vaik islantilainen vaihtari Suomessa alati fiilistelemassa joikujaan.. taimitanenytsoittaakaan Islannissa =)

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Pohjois-Irlannissa+tuntemattomat+ampujat+iskiv%C3%A4t+armeijan+tukikohtaan/1135244119361

History repeating. Pari viikkoa sitten ku perhe kavi taalla, ei paasty illallistamaan Victoria Squaren ostoskeskukseen koska se oli suljettu pommiuhan takia. Siina sitten ihmeteltiin aikamme eika viitsitty ottaa kuvaa poliiseista.. eksotiikkaa Ulsterin tyyliin, hah!

Ja kuinka ollakaan aurinko paahtaa kun lopetan kirjottamisen. Taalla jokasen paivan aikana ehtii nakeen kaikki kuviteltavissa olevat saailmiot. No ei nyt ihan.