Ostan tohvelit ja kunnon peiton kun kykenen. Kun kun kun kykenen. Päivien aikana on liikaa tärkeetä tehtävää kuten sulkkiksen pelailu, Unon lätkiminen Union Housessa (mä en tajua mikä tä Uno-juttu oikein on, viimeks pelasin sitä joskus muksuna) ja hämmentävät keskustelut ruotsiks puoliks ruåttalaisen Harrietin seurassa. Randomness.

Jos tulet Irlantiin pitemmäks aikaa, varaudu siihen että tääl on sisätiloissa koko ajan ihan hiton kylmä. Saattaa raivostuttaa, saattaa olla että tekis mieli pystyttää nuotio kämpän nurkkaan protestiks tälle hulluudelle että patterit suostuu käynnistyyn vaan neljäks tunniks päivässä josta ei o mitään hyötyä. Mut nääin se on. Systeemi on hyväks todettu joten mitä sitä vaihtamaan. Onkohan nä kuullu ikinä vaikka.. lattialämmityksestä.

Irlannissa on nyt poikkeuksellisen kylmää ja luntakin näkee siellä täällä. Parina aamuna tääl oli lumisadetta. Ekana Finaghyn päivänäni muut opet sadatteli keskenään että useimmat koulut on kiinni mitä me täällä tehdään. Lunta oli maassa vaan pari senttiä! No, paikalliset ei tietty tunne tarvetta ostaa talvirenkaita tms. koska vuodessa on vaan kourallinen päiviä jollon asfaltti saattaa olla vähän liukkaampaa. Joten bussit ei pääse ylös pahempia mäkiä jos maassa on vähääkään liikaa lunta. Koko liikenne on heti ihan sekasin muutenkin.