Energia. Mistä sitä saa, kuin paljon se maksaa, miten sitä voi tehdä lisää. Edelleen vie tuplaten energiaa puhua enkkua. Yrittää meluisassa pubissa selittää jotain tosi kiinnostavaa juttua ku joudut koko ajan etsimään kiertoilmasuja. Olla ihan pihalla jostain jutusta ku et ensinnäkään ymmärrä liian nopeeta puhetta etkä tunne niitä ihmisiä joista nä paikalliset puhuu. Kysyäkö siinä nyt sitten että 'huh? could you please explain slowly and with bbc english thank you?' vai hymyilläkö vaan leveesti. Enpä tiä. Erasmusvaihtarit usein päätyy hengaileen pelkästään erasmusten kans, wonder why..

Joo... kieli on aina ongelma, ihan sama mikä kieli kyseessä. Aina jää jotain sanomatta ja joskus sanotaan vaikka mitä vaik pitäs olla suu kii, joskus ei vaan ymmärretä mitä toinen tarkottaa ja toisinaan ymmärretään väärin. Ha ha haa =)

Kun sitä vähän miettii, niin ainahan tarinat lähtee asetelmasta jossa vastaan tulee jokin ongelma. Joku kidnapataan, jotain odottamatonta sattuu, tauti puhkeaa, päähenkilöt eksyvät tai muuttuvat hiiriksi, maapalloa tai kotikylää uhkaa jokin josta täytyy ottaa selvää jne. Ei muistu mieleen yhtään tarinaa jossa kaikki olis vaan ollu koko ajan hyvin ja lopussa oltais mainittu että päähenkilöt elivät elämänsä onnellisina blah blah ja voittivat vielä tukun rahaakin. Kuulostaako toi vähän tylsältä? Luovuus päättyy tyytyväisyyteen, niinku yks tuttu sanoi.

Uni on vissiin aika tärkee juttu energian luomisessa. Pitäs panostaa siihe.