Takana on vilkkaat pari päivää. Kun saavuin Dubliniin päädyin kyselemään Paddywagon-nimistä kyytiä Dublinin keskustaan. Kyse on siis tällasesta ilmaisesta kuskauksesta, jos aikoo päätyä Paddy's palace-hostelliin. No se hostelli oli sit täynnä. Sovittuani tapaamisen erään ranskalaisen Thibautin kanssa illaksi läksin etsimään uutta hostellia. Sellanen löyty parinkymmenen metrin päästä ja oli 15 e yö.. melko likanen paikka tuo, rottaloukkoja keittiössä ja kämpät haisoo hieltä. Mutta ei haitannu, oli reilusti mukavia ihmisiä.. yritin opettaa vähän suomea yhdelle sveitsiläiselle ja yks heppu Senegalista näytti mulle miten oikeanlaista adapteria ei tarvita jos omistaa ruuvimeisselin, hahah.. vaihdoin ruuvimeisselin Fazerin suklaaseen.

Sit illalla parille pintille ja tietysti joku humalainen irkku tulee suuteleen mua päälaelle ja hokemaan kuinka kauniita tä yks hollantilainen ja italialainen tyttö on joiden kanssa oltiin syömässä 'irish stew':iä.. (niinku karjalanpaisti) ..no ei, oikein ystävällisen olonen heppu, erittäin humalassa vaan. Irkkujen ja suomalaisten juomiskulttuureissa on jotai samankaltasuuksia, todettiin siinä nykyisin jyväskyläläisen Thibautin kanssa Guinnessiä hörppiessämme. Guinness, siinä on muuten melkein maineensa veronen olut.

En sitten Dublinia sen enempää kierrellyt vaan lähdin klo 11 tänne Belfastiin ja odottelin tässä kotiovellani jotakuta kämppiksistä saapuvaksi, mutta kun ei näkyny niin piti mennä syömään hätäpanini lähikuppilaan nimeltä 'Mad hatter'. Mahtavaa palvelua ja yhtä hyvä ateria, pitää palata sin.

Nyt oonkin syönyt sit kämppisten kanssa jo jotain leivitettyä kanaa, pottua ynnä muuta. Vaikuttaa oikein mukavilta tyttösiltä. Huomenna kuulemma näyttää mulle vähän ympäristöä. Itse kämpästä pitää sanoa että onhan täällä kylmä. Niinku jonkun kanssa uumoiltiinkin. Patterit on päällä jonku neljä tuntia päivässä, nyt esim. klo 21-22. Mut tä onkin sit ainoa miinus. Muuten kämppä on aivan mahtavan kokonen, näkönen, lähellä Stranmillisiä.. sitä häkeltyy vielä aivan jatkuvasti kaikesta mitä tulee vastaan; rakennuksista,kielestä,ylipäänsä niistä kaikista pienistä erilaisuuksista verrattuna Suomeen jotka pistää silmään.

Jep jep.. lähdetään tästä Catin ja Fionan kanssa parille pintille. Tai jotain livemusaa kuunteleen. Cat on erittäin hymyileväinen ja mukavan oloinen psykologianopiskelija joka opettaa sivuduunikseen 5-10v lapsia uimaan. Fiona on pieni ja pippurinen, terävä espanja-intoilija.. molemmat tytöt on todella puheliaita. Lena elikkä kolmas kämppis saapuu parin päivän päästä. Suihku pitää kummaa narinaääntä ja se pitää käynnistää erikseen jostain napista ja siinä on kaks tehoa full ja medium, se on vähän niinku joku erillinen patterisysteemi Suomessa..ettekstiä =) Täällä ei oo tv:tä lainkaan. Cat on kuulemma tehny sen päätöksen muiden puolesta että tänne ei sellasta hoidetakaan toimittamaan jotain olkkarin alttarin tehtävää. Ihan jees silleen.

Tällasta sekavaa höpinää tänään. Aloha!