Jossain seinässä yliopistolla näin pienen tarran jossa sanottiin jotain 'go green'.. näitä on näkyny siellä täällä. Ajattelin että onpas ironista. Mulle on lykätty monisteita tän viikon aikana ehkä enemmän ku koskaan aikasemmin. Koordinaattori-Margaretilta kävin kyselemässä hieman et mitäköhän mun odotetaan tekevän harjottelussa kun sen aika koittaa. Stressiin hukkuvan ihmisen pälyilevä ote löysi vakinaisille opiskelijoille tarkotetun monistenivaskan harjottelusta. Saman nivaskan jonka Margaret anto jo puoltoista viikkoa sitten ja jota koitettiin tyrkyttää mulle myös tän viikon alussa. Hehh.. hätäratkaisuna hyvä vaihtoehto = lykkää paljon muodollista liirumlaarumia ulkomaalasen idiootin kouraan. Onneks opiskelijatoverit valaisi harjottelua mulle.

Pari faktaa siitä = harjottelun pituus on kuusi viikkoa jokainen kevätlukukausi. Ekana vuonna pituus on viisi viikkoa.. systeemi on hyvä mun mielestäni. Tä rikkoo kevätlukukauden tosin aika pieniin palasiin ku kuuden viikon harjottelun lisäks näillä on tä easter break, jonka kesto tais olla kolme viikkoa.. en o varma.

Muuten.. miettikääs et mitä ironia edes on? Yksinkertasena miehenä en oikein osaa kertoo ilman wikipediaa. Koskee jotenkin merkitysten ja sanomien ristiriitaa. Joskus tulee vaan tietynlaisia tilanteita joista ajattelee että ahaa, tä on ironista. Ironianhan on useimmiten myös tarkotus olla hauskaa, eikö? Joskus kuulee puhuttavan irlantilaisesta 'hirtehishuumorista'. Mitä ihmettä se tarkottaa? Kai jotain mustan huumorin tyyppiä.

Jos ette ole tutustuneet irlantilaisiin stand-up-koomikoihin jotka on irkkustereotyyppisen ironisia ja hiton teräviä + hyviä esiintyjiä niin tsekatkaa vaikka Dylan Moran ja Ed Byrne. Byrnellä on yksi läppä Alanis Morissetten kappaleesta 'Ironic'. Siinä biisissähän Alanis luettelee asioita jotka ovat kuulemma ironisia. Byrne tarraa siihen että hmm.. oikeestaan yksikään niistä jutuista ei ole ironiaa vaan lähinnä huonoa säkää. "..ten thousand spoons and all you need is a knife.. that isn't even bad luck that's just bloody stupid."