Just saavuttiin Pocket poem-series illasta jossa kysyin tapahtuman järjestäjältä että mikä sen bändin nimi oli joka soitti viime kerralla noin kuukausi sitten. Kanadalainen folk-bändi, kitaraa banjoa ja välillä melodikaa. Alun perin virolainen, nykyään belfastilainen teatteriaktiivi Kristiina viittoi että kysy tolta, toi jätkä tietää. Tämä Joe paljastui bändin kitaristiksi. Enpä tunnistanu naamaa.

Kävin just myspacessa kuuntelemassa tän 'Wandering goose'-bändin soitantaa kun Joella ei ollut cd:itä kaupattavana.. vähän sellasta ympäri maailmaa haahuilevaa porukkaa, ei haeta voittoa mitenkään määrätietoisesti jne. Muistan ryhmän tyttöjen sanoneen että he oli tienanneet ruokarahansa parina edeltävänä päivänä soittelemalla Lisburn roadin Tescon edessä. No - ei myspace tietystikään yhtä hyvältä kuulostanu kuin livenä jonkin aikaa sitten. Vaikeeta sellasta kihelmöivää tunnelmaa, soittajien keskittyneitä kasvoja ja sävelten poikimia hymyjä on purkittaa. Mut tunnistin myspacestä kappaleet Shadows ja Giant's causeway.

Jepp.. meitä oli kolme-neljäkymmentä ihmistä tiiviisti kiinni toisissamme hämyvalaistussa studiotilassa. Muistutti olohuonetta. Istuin säkkituolissa nojaten seinään hörppien välillä Cobraa (intialainen olut, best ever!) Se oli kyl ihmeellistä. Kuunneltiin ekaks aggressiivisia, yliampuvia, tyyniä ja ronskeja runoja. Multa meni paljon ohi - kun missaa yhden sanan jostain välistä ja jää hetkeks kaiveleen sitä, on jo tippunut kelkasta - mutta nautin tunnelmasta maltaan kera. Kun Wandering goose saapui soittelemaan.. teki mieli vaan sulkea silmät ja antaa musiikin viedä. Ei ole tapaa kuvata sitä tässä tai sit oon vaan laiska just nyt.

Nukun liian vähän ja vuokran kans on ongelmia. Njää njää. Mikä on paras saitti valuutan muunnoksille, mikään niistä ei tunnu olevan luotettava?