1240145867_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kun suomalainen juttukaveri lähtee menemään takas Suomeen ni tä kultakurkku kokee taas tarvetta ryhtyä piereskelemään säkeitä tänne vähä tiuhempaan. Ja ehkä jotai fiksumpaa ku aikasemmat plöräykset..? No ei sentää. Kiepsautetaan jokaseen kappaleeseen loppukaneetti niinku lahjapakettiin krepataan se nauha. Tyyliin: Elämä on parodiaa elämästä, we are all stardust, bla bla bla..

Noh.

Matkani Irlannin ympäri reittiä Dublin-Cork-Killarney-Galway-Donegal-Derry oli siinä ja nautin hyvin paljon joka minuutista. Irlanti on maa jossa sataa ja paistaa joka päivä, maisemat on kumpuilevaa niittyä ja vähän isompia vuorennyppylöitä. Vihreetä on joka puolella ympäri vuoden. Turistien määrä on aika suuri etenkin Dublinissa ja parissa muussa vähän suuremmas kaupungissa. Sitä huomas useissa kohdissa matkaa että tä pieni saari on tosiaan aivan täyteen pakattu. Kaupungeissa on paljon vähemmän tilaa liikkua, talojen tontit on paljon pienempiä ku Suomessa. Välillä sitä ehkä kaipas jopa Suomen avariin autioihin kaupunkeihin, kumma kyllä.

Joo tämä tässä. On ollut mukavaa morjestella Belfastin kavereita tä viikonloppu. Huomenna mennään käymään Andrean ja hänen poikaystävänsä kans Lough Neaghilla. Iso järvi keskellä P-Irlantia. Vois ehkä heittää talviturkin.