Voin ilolla todeta, että vihdoin ja viimein todella pidän kananmunan keltuaisten mausta. Näin sitä vaan kasvaessa makumieltymykset muuttuu.

Aurinko näyttäytyy Belfastin pimeydessä vaeltavalle kansalle ja hetken kaikki hymyilee vaikka ei ees hymyilyttäis. Lämmintä on - mutta ei niin lämmintä että vois paistaa kananmunaa asvaltilla.

Joo niistä kananmunista puheen ollen. Täällä jengillä on tapana heitellä niitä autojen kyydistä kaduntallaajien niskaan. Tai ainakin espanjalaisten niskaan. Esim. Guillermo on saanu kananmunasta jo kolme kertaa. Itse asiassa kun Gran Canarialta kotosin oleva ystävämme Guillermo käväsi Espanjassa pääsiäisloman aikaan, hän sai sielläkin kananmunasta (joka siis ei o ollenkaan tavallista sielläpäin).

Viime kerran ku käveltiin kaupungille päin niin pääsin todistamaan tällasta viskomistapahtumaa. Yhtäkkiä vaan random auton ikkunasta lensi meitä kohti kananmuna, ja mitä - vielä seuraavasta autosta toinen pahalainen. Molemmat oli huteja ja mä ensikertalaisena vaan häkeltyneenä nauroin koko absurdia käännettä. Espanjalaiset oli nopeita liikkeissään. Ehtivät saada jälkimmäisen auton rekisterinumeron kirjotettua muistiin.

Tämän rekkarin he sanoivat ilmoittavansa Stranmillisin asuntolatutoreille. Näet - jopa Noelian ikkunaan on heitetty kananmuna! Espanjalaiset haluavat siis saada selville pesiikö Stranmillisin rauhanomaisen pinnan alla Espanjavastainen kokkelisalaliitto.

Ehkä tä on jonkinlainen spoileri : Tänään juttelin kämppikseni Catin kanssa kananmunista. Hän sanoi että viime vuonna kämppisteni vielä asuessa yliopiston asuntoloissa, kaikki viskoivat kananmunia kaikkialle. Täytyy sanoa että paikallisilla on hienoja tapoja ottaa kontaktia vastaantulijoihin. Kananmunien lisäks autojen ikkunoista on usein lentäny riemastunut "fuckin' wanker!"-älähdys. Oh joy. Suoraa palautetta.